ADANA / YÜREĞİR - Çatalpınar İlkokulu

Çatalpınar İlkokulu

Adres
ÇATALPINAR MAH. ÇATALPINAR KÜME EVLERİ ÇATAL PINAR ILK OKULU ORTA OKULU BLOK NO: 48 İÇ KAPI NO: 1 YÜREĞİR / ADANA
Vizyon
Kendisiyle ve toplumuyla barışık, Teknolojik gelişmeleri takip eden öğrenmeye meraklı, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk üslenebilen, öz güven sahibi, üretken, yaratıcı, araştıran ve sorgulayan, gelişmelere açık, Atatürk İlkelerine ve Laik Cumhuriyete sahip çıkan 21.yüzyılın gelişen İhtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirerek Yüreğir İlçesinin örnek ve model okulu olmak.
Misyon
Bireysel farklılıkları dikkate alan, araştırma sorgulama becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, tarih bilincine sahip, yaşadığı coğrafyayı bilen, sorumluluklarını bilen, insan haklarına saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, yeniliklere açık iyi bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
8:20----- 14:20
KALORİFER + KLİMA
Her yarım saatte Yüreğir otagarından araç bulunmaktadır.
Yerleşim yeri Mahalle
35 km - 32 km